Kako bi korisnici Gerontološkog centra u Šapcu imali bezbedan i neometan pristup tekućim računima i novčanim sredstvima, bez napuštanja kruga ustanove, Banka Poštanska štedionica je obezbedila mobilnu ekspozituru koja će svakog meseca biti dostupna u dvorištu Centra.

-Poštanska štedionica je uspela da mobilnom ekspoziturom izađe u susret našim najstarijim sugrađanima, kako bi imali siguran pristup uslugama banke. Jednom mesečno će mobilna banka biti dostupna korisnicima Centra gde mogu obaviti sve potrebne usluge, kao i u bilo kojoj ekspozituri u gradu – rekao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić dodavši da je ovo značajan gest za sve i pokazatelj brige o najstarijima.

Briga za najstarije sugrađane u Šapcu

Direktor filijale Poštanske štedionice u Šapcu Živan Bajić ističe da je Poštanska štedionica tokom protekle godine svoje poslovanje unapredila omogućivši klijentima da na bezbedan koriste bankarske usluge.

-Nesvakidašnja situacija tokom vanrednog stanja nagnala nas je da krenemo sa mobilnim ekspoziturama, te su one bile na usluzi građanima tamo gde nije bilo klasične poslovnice. Mobilne ekspoziture Poštanske štedionice su prve u Srbiji i samim tim jedinstvene. Korisnicima pružaju sve usluge kao i ubilo kojoj od 207 klasičnih poslovnica u zemlji. Naravno, u sklopu je i bankomat za podizanje novca. Na ovaj način korisnici na brz, jednostavan, a pre svega, jednostavan način mogu doći do svojih novčanih sredstava – pojasnio je Bajić naglasivši da je mobilna ekspozitura dostupna i sugrađanima koji nisu korisnici usluga Poštanske štedionice, odnosno onima koji imaju tekuće/štedne račune u drugoj banci.

Bezbedno do novčanih sredstava

Direktorka Gerontološkog centra Marija Marković gest Poštanske štedionice ocenila je kao značajan zbog zdravstvenog stanja korisnika i trenutne epidemiološke situacije.

-Korisnici će bez odlaska iz kruga ustanove moći da sa svojih tekućih računa podignu novčana sredstva, te smo zahvalni direktoru i zaposlenima u Poštanskoj štedionici što su sa velikom pažnjom i brigom uradili veliki deo posla. Kada govorimo o brizi i najstarijima, veoma je važno što država putem jednokratnih pomoći brine našim najstarijim sugrađanima.

Izvor: Grad Šabac

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име