Home Vesti Lokalne vesti Mesna zajednica Crna Bara pošljunčila njivske puteve premašivši planove

Mesna zajednica Crna Bara pošljunčila njivske puteve premašivši planove

0
Mesna zajednica Crna Bara pošljunčila njivske puteve premašivši planove

Mesna zajednica Crna Bara u saradnji sa lokalnom samoupravom pre nedelju dana imala je akciju šljunčenja nekategorisanih puteva, što je obradovalo većinu stanovnika ovog sela.

Urađenim se mesna zajednica pohvalila i na svom zvaničnom fejsbuk profilu. Iz nekog razloga baš ta objava nije vidljiva svima već samo prijateljima profila MZ Crna Bara. Njihova uređivačka politika, njihovo pravo.

U objavi je navedeno da su pošljunčeni atari Prud, Kijacic i Banov brod, ali naša redakcija ima dokaza da je pošljunčeno čak i više, međutim nisu hteli da se hvale.

Pošljunčen je deo puta u ataru „Neškovine“ iliti „Šobatovac“, u dužini od oko 450 – 500 metara. Naša redakcija bila je na licu mesta i zabeležila da je put u Neškovinama pošljunčen do jednog zasada malina. Iza zasada – krateri.

Par meštana nam je kazalo da ovo nije prvi put da se njivski put u Neškovinama šljunči samo do malinjaka. Kažu nam da znaju i čiji je malinjak, ali, iz nekog straha nisu nam saopštili ime misterioznog vlasnika njive do čijeg se voćnjaka šljunči put.

Autor: Redakcija MZR

Foto: Žika Šumenko/MZCB Facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here