Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama, kojeg je hrvatsko pravosuđe osudilo na 6,5 godina zatvora zbog izvlačenja 15,3 miliona evra iz tog kluba, kako stvari stoje reformator je pravosuđa u Hrvatskoj. On je i pored toga što je odbeglo lice, nedostupno pravosudnim organima Hrvatske, dokazima da je davao mito sudijama Županijskog suda u Osijeku već trojicu sudija „spakovao“ u zatvor.

Juče je otišao i korak dalje. Uhapšeni sudija Krušlin u svom kabinetu držao je čak tri Brozove slike. Mamić je kazao da je Tito najveći diktator na ovim prostorima, zbog kojeg je stradalo preko milion ljudi.

On je dodao da je držati Titovu sliku u zgradi suda jednako kao kad bi u sudovima Nemačke „visile“ Hitlerove slike.

Titove slike u kabinetu uhapšenog sudije Krušlina

U celosti prenosimo Mamićev tekst👇

Nisam želio kompromitirati ideologijom čistu istinu i dokaze koje sam iznosio u svojoj obrani, ali danas vam mogu malo slikovito prikazati protiv čega se moja obitelj i ja borimo. Ekskluzivno objavljujem fotografiju ureda danas uhićenog suca Krušlina, kojeg tako zdušno pokušava relativizirati zločinački odvjetnik. Da, ovo je fotografija ureda suca Republike Hrvatske! Čovjeka koji u uredu ima 3 slike jednog diktatora, po Bildovom popisu 10. najvećeg masovnog ubojice 20. stoljeća odgovornog za smrt milijuna ljudi. 1 000 000 ljudi je stradalo, još puta 5 ih je patilo, a čovjek koji bi trebao dijeliti pravdu mu se klanja. Zamislite da u Njemačkoj sudac županijskog suda u uredu drži Hitlerove slike. Njegova karijera trajala bi dugo kao jedna suha Marlboro cigareta. Protiv mreže takvih monstruma počela je danas lustracija, a nadam se da vam je sada jasnije protiv čega se borim, tko mi je montirao procese, tko je pokušao eliminirati moju obitelj, te zašto je uništavač Hajduka gospodin Pavasović Visković tako zdušno prije tri mjeseca postao branitelj čovjeka koji do danas za ništa nije bio niti optužen!

Autor: Redakcija MZR

Izvor: Zdravko Mamic/FB official

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име