Ukoliko do sada niste čuli za malenu Nikoliju Vujović, četvorogodišnju devojčicu iz Čikaga, jednu od najmlađih zvezda Instagrama, propustili ste puno smeha. Ova preslatka devojčica poslednjih dana oduševila je korisnike društvenih mreža svojim iskrenim odgovorima i genijalnim zapažanjima, koje je njena majka morala da podeli sa nama. Nikolijina majka za naš portal otkriva kako su nastali genijalni snimci i kakve su reakcije ljudi.

U vreme pandemije korona virusa, sa kojom se bori ceo svet, Nikolija je vratila osmeh na lice mnogim ljudima. Svojim genijalnim odgovorima, koje ne očekujete da baš čujete od jednog trogodišnjeg deteta, nasmejala je mnoge i skrenula je pažnju sa problema koji nas svakodnevno muče.

Andrijana, majkla male Niki kaže da njena slatka kći ne prilaže na snimcima ni 50% od onoga kakva je zaista. Radoznala sa hiljadu pitanja i podpitanja, na koja treba Nikoliji dati odgovor.

Mala Nikolija i mama Andrijana

Veoma interesantno je kada Niki, koju roditelji forsiraju da govori srpski pomeša srpski i engleski, pa ubaci poneku reč iz engleskog jezika, ali, kada joj mama Andrijana skrene pažnju, ona se seti kako se reč izgovara i na srpskom.

Dete od četiri godine, a kao da ima 14….

Na instagram profilu malu Niki prati preko 270k pratilaca.

Nije ni čudo, kad vas svaki njen video klip razveseli ili nasmeje do suza.

Autor: Redakcija MZR

Foto: kucna.devojcica/instagram

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име