ČETVOROČLANA grupa mladića, Aleksandar N. iz Loznice, Zlatko G. iz Mostara, Nemanja M. i Đorđe Č. iz BiH uhapšeni su, brzom akcijom lozničke policije, posle razbojništva koje je počinjeno u porodici Milana Đurića u Stupnici, kod Loznice, u četvrtak oko 21 čas.

Ovoj družini je određeno policijsko zadržavanje i dodeljen im je advokat po službenoj dužnosti. Posle isteka zadržavanja od 48 časova biće predati u nadležnost tužioca, koji će da odluči da li će od sudije za predhodni postupak da traži određivanje pritvora.

Kako saznajemo, oni su se do kuće Ćurića dovezli automobilom „škoda rapid“ BH registarskih oznaka. Odmah su upali u kuću, računajući na veliki plen, pošte je vlasnik godinama u inostranstvu na privremenom radu. Kod domaćina su bili komšija i rođak, koji su došli ranije na kafu.

Domaćin i gosti su pokušali da se odbrane od razbojnika, a rođak domaćina je tom prilikom „zaradio“ dobre batine. Razbojnici su uspeli da uzmu 6.000 dinara, oko 150 evra i stotinjak franaka. Po završenom „poslu“, otišli su. Usledila je akcija policije, koja je bila efikasna i završili su sa lisicama na rukama.

Kako se može čuti reč je o bokserima, prijateljima uhapšenog Lozničanina, koji u gradu ima svoju školu tog sporta i stari je znanac policije.

Autor: V.Mitrić

Izvor: novosti.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име