Predrag Živković Tozovac oglasio se iz bolnice, gde je juče smešten na intenzivnu negu zbog komplikacija nastalih usled zaražavanja koronavirusom.

Pevač narodne muzike trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne nege, gde je priključen na niskom protoku kiseonika, a sada se javio i obratio javnosti.

– Tačno je da sam završio u bolnici zbog upale pluća i korone, ali mnogi se bore sa tim problemom. Nije više nikakva vest da neko ima koronu, već da je nema – rekao je Tozovac i dodao da je, uprkos ozbiljnosti situacije, optimista kada je reč o njegovom daljem toku lečenja.

– Moje stanje nije dobro, kako da bude? Doktori su mi rekli da je odmor najbitniji faktor u mom oporavku. Dali su mi i antibiotike i slušam ih sve što mi kažu – rekao je pevač.

Tozovac je takođe rekao i da se nada da će uskoro moći da izađe iz bolnice.

– Ne da se nadam, već cupkam u mestu i čekam trenutak kada će mi lekari reći da mogu da idem. Optimista sam i verujem u Boga, nije moje vreme još došlo da odem sa ovog sveta – kazao je jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike i dodao da ga je veoma potresla smrt kolege Đorđa Balašević koji je preminuo od korone.

Izvor: B92

Foto: AtaImages

Вордпрес › Грешка

Постоји критична грешка на вашем веб месту.

Сазнајте више о отклањању грешака Вордпресу.