Milan Lane Gutović je u petak hitno primljen u bolnicu. Urađen mu je PCR test i rezultat je pokazao da nema koronu, ali je zadržan na lečenju, a sada je otkrio kako se oseća.

Kako su preneli domaći mediji, Lanetu se navodno zdravstveno stanje naglo pogoršalo i premešten je na odeljenje intenzivne nege.

O njemu brine tim lekara na VMA, a on se sada oglasio i na pitanje kako se oseća i da li mu je zdravstveno stanje ugroženo kao što su se pojavile informacije, kaže: „Valjda ću biti bolje“.

Inače, kako se već pisalo Milan Lane Gutović se već nekoliko dana unazad osećao loše i kada je otišao na pregled zadržan je u bolnici

Milan Lane Gutović potpisao je pre dva meseca ugovor za snimanje nove domaće serije, koja bi trebalo da počne da se snima septembru. Glumac je dogovorio saradnju sa producentima Danijelom Đurićem i Nikolom Burovcem, autorima sitkoma “Tri muškarca i tetka”.

– Čim je pročitao scenario, Lane je sa zadovoljstvom prihvatio ulogu. Godinama ništa nije snimao, pa nam je baš drago da je pristao da radi sa nama kao mladim producentima – rekao je nedavno Đurić.

Izvor: Mediji

Вордпрес › Грешка

Постоји критична грешка на вашем веб месту.

Сазнајте више о отклањању грешака Вордпресу.