Slađan V. iz Kruševca teško je povređen kada ga je danas oko 16 sati nožem napao Nikola J. u predelu vrata, presekavši mu arteriju. Slađan V. je kako smo saznali, zbrinut u bolnici i za sada je u stabilnom stanju.

Svađa je nastala oko parking mesta, na uglu Takovske i Šumatovačke ulice u Kruševcu. Prema rečima očevidaca, do svađe je došlo na parking mestu ispred ulaza u jednu od zgrada, gde se Slađan V. nakratko zaustavio sa svojim automobilom.

– Sa Slađanom je bila supruga u autu. Stao je na kratko kako bi svratio do radnje za hemijsko čišćenje. Ubrzo se pojavio napadač i stao iza njega. Žena mu je rekla da sačeka minut, i da će se Slađan vratiti – priča jedan od očevidaca.

Napadač je izvadio nož i isekao ga po vratu: Teško povređen Slađan V. iz Kruševca
Napadač je izvadio nož i isekao ga po vratu: Teško povređen Slađan V. iz Kruševca

Kada se Slađan vratio, počela je prepirka zbog parking mesta, a onda je napadač izvukao nož.

– Rekao mu je zašto se parkirao na zelenoj površini. Svađa je postajala sve napetija i onda je napadač izvadio nož – leptir i isekao ga po vratu – kaže ovaj Kruševljanin.

Prvu pomoć povređenom muškarcu ukazali su stanari, tako što su ga odneli u obližnju zubarsku ordinaciju, gde mu je ukazana prva pomoć. Hitna pomoć je ubrzo stigla, prevezavši ga na reanimaciju u bolnicu. Iako je Slađan za sada stabilno, i dalje je životno ugrožen.

Napadač je odmah uhapšen, a kako očevici pričaju, nije ni bežao, već je samo bacio nož.

– U tom trenutku preko puta je bila saobraćjna policija, jer se održavalo polaganje vozačkog ispita. Zato je i policija vrlo brzo došla na lice mesta. Kako sam čuo, napadač je inače poznat kao problematičan tip – ispričao nam je ovaj očevidac.

Izvor: mediji

Foto: RAS

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име