Slaviša Kokeza, sada već bivši predsednik FSS-a, bio je opsednut svojom devojkom Tamarom Lazić i bolesno ljubomoran na njenog bivšeg dečka Borisa Jeljcina juniora, unuka bivšeg ruskog predsednika, po kome je i dobio ime.

Na udaru: Slaviša Kokeza

Na udaru: Slaviša Kokeza, Foto: Marko Metlas

Kako je veza Lazićeve i Jeljcina godinama punila stupce kako domaće, tako i svetske štampe, Kokeza je još na početku veze sa manekenkom znao na kakav stil života je ona navikla, te se trudio da joj u svemu udovolji.

– On je na početku bio ljubomoran na Borisa Jeljcina, te je želeo da bude bolji od njega. S obzirom na to da bivšem dečku svoje drage nije mogao da parira ni po godinama, ni po fizičkom izgledu, odlučio je da sve to nadoknadi parama, a manekenki je punio glavu da će uskoro biti još moćniji, te da će jednog dana biti premijer Srbije – ističu naši izvori i dodaju da je, upravo zbog te bolesne ljubomore, Kokeza spiskao stotine hiljade evra da bi osvojio ljubav manekenke.

Tamara Lazić

Tamara Lazić, Foto: Printskrin

– Prelepoj Tamari je imponovala pažnja Kokeze. Veza sa Jeljcinom je davno pukla, karijera joj je krenula silaznom putanjom, te joj je bilo i vreme da se skrasi, pa su to bili dodatni motivi da pruži šansu Kokezi – ističu naši izvori.

A prvi čovek FSS-a je svojoj voljenoj obezbedio stan, kola, najluksuznija putovanja, obuću, garderobu, nakit, tašne. Doduše, ispostavilo se da je sve to finansirao milionima koje je „zaradio“ muljanjem na carini.

A nije mu bilo teško da dođe do firmirane garderobe jer, kako je „Alo!“ juče pisao, Kokeza i njegova ekipa švercovali su naftu, skupe cigarete i drugu akciznu robu, a kako stvari stoje, bez njihove dozvole se proteklih godina u Srbiju nije moglo uvesti nijedno parče firmirane garderobe.

– Kokeza i pripadnici njegove carinske mafije su udarali klasični reket uvoznicima tekstila. Ko je pristajao da im plaća, dobijao je razne benefite, te su prikazivali da određeni uvoznici uvoze mnogo manje nego što su realno uvezli. Ko je odbio da im plati reket, nije ni mogao da uvozi – istakli su naši sagovornici.

Kokeza je, prema pisanju medija, nedavno u istom danu pazario „mečke“ za sebe i za svoju devojku i pritom iskeširao preko 200.000 evra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име