Prvi čovek FSS Slaviša Kokeza priveden je danas u SBPOK na informativni razgovor, a režimski mediji prenose da je odbio poligrafsko ispitivanje, čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva Aleksandra Vučića. To svakako čudno zvuči, pogotovo ako se uzme u obzir da je Kokeza sve stvorio zahvaljujući predsedniku Srbije!

„Novosti“ prenose da predsednik FSS nije želeo da ide na detektor laži, ni kada je bilo reči o mnogo benignijim pitanjima i temama.

Kako prenose mediji, Kokeza je negirao da poznaje kriminalca Darka Eleza iz BiH, pa i operativci sumnjaju da nije govorio istinu, jer postoje svedoci koji tvrde da su bili u bliskim odnosima.Aleksandar Vučić, Tomislav Nikolić i Slaviša Kokeza 2008. FOTO: PrintscreenAleksandar Vučić, Tomislav Nikolić i Slaviša Kokeza 2008. FOTO: Printscreen

Podsetimo, Slaviša Кokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, danas je u SBPOK priveden na informativni razgovor kako bi objasnio svoje veze sa ljudima iz kriminogene sredine. On je poznat i kao visoki funkcioner SNS, stranke na vlasti i biznismen koji poseduje više firmi koje su od 2014. do danas ostvarile visoke prihode preko poslova sa državom.

Aleksandar Kajmaković, Aca Bosanac, vlasnik prestižnih restorana označio je Kokezu kao čoveka koji mu je preporučio Veljka Belivuka, Velju Nevolju kao obezbeđenje u lokalima.

On je, prema pisanjima medija, ispričao da je, nakon druženja sa bivšom državnom sekretarkom MUP Dijanom Hrkalović i njenom zaštitim, na predlog Kokeze, s njim i Nebojšom Stefanovićem, tadašnjim ministrom policije, otvorio restoran „Temperament“ u Beton hali.

Dogovor je, prema tvrdnjama beogradskih portala, bio da prihodi od restorana idu „50 odsto Stefanoviću i Papiću“, a po 25 odsto „meni i Kokezi“.

Izvor: mediji

Вордпрес › Грешка

Постоји критична грешка на вашем веб месту.

Сазнајте више о отклањању грешака Вордпресу.