Gradonačelnik Šapca Dr Aleksandar Pajić danas je povodom monografije „70 godina kajaka u Šapcu“ iskazao zadovoljstvo i ponos na rad najboljeg i najmasovnijeg kajakaškog kluba u Srbiji.

Monografija Aleksandra Đenadića

Kajakaški klub „Zorka Šabac“ pravi je primer kako mlade skloniti sa ulice, a uz stručan tim i odličnu organizaciju uspeh je neizostavan. Gradonačelnik Pajić je na svom zvaničnom fejsbuk profilu objavio sledeće:

Kajak klub ,,Zorka Šabac” je klub od posebnog značaja za naš grad. To je klub sa dugom tradicijom, koji je ekipno najbolji u Srbiji. Oni su ponos Šapca! U svojim redovima imaju mnogo mladih takmičara, koji su među najboljima na svetu. ,,Zorka Šabac” ima svoje predstavnike u nacionalnoj selekciji, koji predstavljaju našu državu na evropskim i svetskim takmičenjima.

Na poslednjim održanim igrama u Rio de Ženeiru srebrnu medalju osvojio je Milenko Zorić, član ovog kajak kluba, a siguran sam da će ,,Zorka” imati svog predstavnika i na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju. Ponosan sam na funkcionisanje kluba i uslove kojima raspolažu.

Monografija ,,70 godina kajaka u Šapcu” autora Aleksandra Đenadića bavi se istorijatom ovog kluba. Šabac je Grad sporta i nastavićemo da ulažemo u ovu oblast.

Кајак клуб ,,Зорка Шабац” је клуб од посебног значаја за наш град. То је клуб са дугом традицијом, који је екипно…

Posted by Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić on Thursday, May 20, 2021

Autor: Redakcija MZR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име