Na sednici Skupštine Rukometnog kluba Metaloplastika održanoj u ponedeljak u prostorijama Sokolane izabrano je novo rukovodstvo kluba. Za predsednika Skupštine i Upravnog odbora izabran je Branislav Đurković, rođen 1973. godine u Šapcu. Upravni odbor kluba u narednom periodu, činiće Vladan Krasavac, načelnik Mačvanskog upravnog okruga i nekadašnji golman Metaloplastike, Vukašin Ranković i Dane Šijan, nekadašnji rukometaši kluba i reprezentativci Srbije, kao i Adam Aleksić, direktor Pošte u Šapcu. Nadzorni odbor činiće Goran Vasić, Sanja Sakić i Marko Jančić.

Nakon izbora Đurković je istakao da je najbitnija konstantna promocija kluba, kao i borba da se sačuva ugled koji Metaloplastika ima. Kao prioritete naveo je i omasovljenje čuvene škole rukometa Metaloplastike. Ističe da mu je ukazana velika čast što je na sednici Skupštine kluba izabran za predsednika Upravnog odbora, a samim tim i za predsednika kluba.

Foto: rkmetaloplatika.com

– O Metaloplastici ne treba mnogo pričati, to je ogledalo našeg grada. Program i razvoj kluba u narednom periodu prema mom planu odvijaće se kroz četiri pravca, to je nastavak konstantne promocije kluba i škole rukometa koja je autentična za ovo podneblje, saradnja sa gradskim organima uprave i vlasti, izgradnja ugleda i promocija prvog tima, kao i promocija među građanima i privrednicima u Šapcu. Svi znamo da rukomet nije profitabilan sport,  tako da ćemo se truditi da rukomet približimo svima, a pre svega mladima, koje ćemo odvojiti od ulice i približiti sportu – naveo je novoizabrani predsednik RK „Metaloplastika“, Branislav Đurković.

Izvor: Podrinske

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име