Home Sport Hrvatski mediji: Srbi „bodu oči“, poharali konkurenciju u svim vaterpolo selekcijama

Hrvatski mediji: Srbi „bodu oči“, poharali konkurenciju u svim vaterpolo selekcijama

0
Hrvatski mediji: Srbi „bodu oči“, poharali konkurenciju u svim vaterpolo selekcijama

Nakon apsolutne dominacije u svetu vaterpola od strane svih selekcija Srbije, oglasili su se i mediji u susednoj Hrvatskoj. Oni zapravo hvale naš vaterpolo, a pitaju se šta se dešava sa njihovim barakudama….

Tekst objavljen na portalnu dnevno.hr prenosimo u celosti, u originalu, bez prevoda sa hrvatskog na srpski jezik:👇👇👇

Vaterpolo je jedan od stožernih sportova u Hrvatskoj, naše barakude su nas znale razveseliti donoseći odličja s velikih natjecanja, no ove godine dogodilo se malo zatišje.

I dok se naš vaterpolo pomalo uspavao na lovorikama, u susjedstvu broje medalje i priznanja koja su osvojili tijekom ovog ljeta.

Tako su vaterpolisti Srbije uspjeli osvojiti sve što se moglo osvojiti i s pravom optimistično čekaju smjenu generacija koja će ih pogoditi nakon Olimpijskih igara.

Poharali konkurenciju

Zadnji uspjeh srpskog vaterpola ostvarila je juniorska reprezentacija Srbije do 17 godina, koja je postala je šampion Europe jer je u finalu kontinentalnog prvenstva pobijedila Grčku rezultatom 10:6.

Uz osvojeno zlato izbornik zlatnih juniora Miloš Korolija proglašen je najboljim izbornikom dok je MVP turnira mladi Viktor Urošević.

Podsjetimo, Srbi su obranili olimpijsko zlato u Tokiju, a i njihova reprezentacija do 20 godina osvojila je Svjetsko prvenstvo, te se naše komšije zaista imaju s čime podičiti.

Autor: Redakcija MZR/Dnevno.hr

Foto: Igor Kralj/Pixsell

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here