Home Društvo Hrvatska olimpijska prvakinja ne prestaje sa nepromišljenim izjavama. I Hrvati u šoku kako je izmanipulisana

Hrvatska olimpijska prvakinja ne prestaje sa nepromišljenim izjavama. I Hrvati u šoku kako je izmanipulisana

0
Hrvatska olimpijska prvakinja ne prestaje sa nepromišljenim izjavama. I Hrvati u šoku kako je izmanipulisana
Hrvatska olimpijska šampionka Matea Jelić nastavila je sa sramnim ispadima i provokacijama. Nakon provociranja i slavljenja „Oluje“, ona je na obeležavanju godišnjice ove zločinačke akcije u kojoj je iz Krajine proterano 250.000 Srba, podigla zastavu na tvrđavi u Kninu.

Tom prilikom nastavila je sa provokativnim izjavama, ovoga puta vezanim za njenog oca, koji je učestvovao u ratu.

– Jako sam ponosna što sam iz Hrvatske i jako volim svoju zemlju, tako da mi je ovo jako velika čast. Posebno da stojim ovde sa svim tim ljudima, prelepo je – rekla je Matea povodom toga što joj je pripala „čast“ da digne zastavu na godišnjici Oluje, a zatim se dotakla i oca i izjavila da je njen tata imao „super ekipu u ratu“?!

 Moj tata je ponosan što se borio, imao je super ekipu, on je ponosan, ja sam ponosna na svoju zemlju – rekla je Jelićeva, koja je imala odgovor i na sve one iz Hrvatske koji joj poručuju da je premlada da priča o Oluji.

– Poručujem im da ne treba da se srame ko su i odakle dolaze. Da mogu da budu ponosni što su iz ove države i što je toliko ljudi bilo spremno da se bori i da da život za ovu državu. Ja sam jako ponosna zbog toga i mislim da bi svi mladi trebalo da budu – zaključila je Matea Jelić.

Nakon objave ove vesti, na hrvatskom portalu index.hr krenule su lavine komentara upućene osvajačici olimpijskog zlata, uglavnom negativnih, od strane njenih zemljaka.

Pogledajte 👇👇👇

Autor: Redakcija MZR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here