Policija u Bogatiću je sinoć, posle drame ispred Doma zdravlja u ovom mestu, uhapsila D. R. (45), medicinskog tehničara u hitnoj službi, zbog fizičkog napada na pacijente i koleginicu I. S. sa kojom je bio u smeni.

Više očevidaca koji su čekali na pregled navodi da je medicinski tehničar mahnito odjednom, ničim izazvan, nasrnuo na jednu pacijentkinju, a potom udario njenog supruga kada je pokušao da je zaštiti.

– Bio je razjaren, urlao je kako mu je dosta svega, spominjao neke vile i demone sa žutim očima i u žutim majicama, prizivao nekoga da dođe. Bilo je strašno, preplašila sam se – ispričala je pacijentkinja za naš portal.

Medicinska sestra I. S. je istrčala iz ordinacije napolje sa namerom da smiri pomahnitalog kolegu, ali je i ona dobila batine.

– Nju je udarao, a u jednom trenutku i gurnuo svom snagom tako da je udarila glavom u vrata i pala na zemlju – navode očevici.

Kada se urlajući ustremio na još jednog čoveka koji se zatekao na parkingu, stigla je patrola policije koju je o nesvakidašnjem incidentu obavestio jedan pacijent. Siledžiju su policajci odveli u stanicu, nakon čega je hospitalizovan na psihijatrijskom odeljenju šabačke bolnice. Povređena medicinska sestra, prema nezvaničnim informacijama, ima podlive od udaraca koje je primila i nije životno ugrožena.5Policija

Tužilaštvo se još nije izjasnilo o pokretanju krivičnog postupka.

– To je uobičajena procedura s obzirom na to da je napasnik hospitalizovan. Tužilaštvo će se o kvalifikaciji krivičnog dela izjasniti kada osumnjičeni bude zdravstveno sposoban da bude saslušan.

Izvor: telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име