U Zagrebačkom naselju Dubrava u utorak kasno naveče dogodila se tuča u kojoj su učestvovali pripadnici navijačke grupe Bed blu bojsi i navijača Legije.

Iz Policijske uprave u Zagrebu potvrdili su da su njihove radnje imale intervencije na navedenoj lokaciji.

Na području Dankovečke ulice došlo je do sukoba 200 navijača, a policajci koji su se od početka nalazili na mestu događaja sprečili su i mogući veći sukob. Uz redovne policijske snage, na mestu događaja, bili i pripadnici interventne policije. Prema prvim informacijama za sada u sukobu nema povređenih osoba – potvrdili su iz policije.

Navijači su sa sobom imali letve, palice, a potom su uzimali stolice s terasa te se njima krenuli gađati. Manja grupa se sukobila na jednom od obližnjih parkirališta te su jedni na druge bacali baklje, a zatim i kamenje, piše 24sata.hr.

To sve ukazuje da je tuča bila unapred zakazana. 

Šokantne scene u zagrebačkoj Dubravi! Bad Blue Boysi se mlatili s poljskim navijačima dan prije utakmice, građani se skrivaju u autimaViše na https://bit.ly/3ilCxJ1

Posted by 24sata on Tuesday, August 3, 2021

– Videla sam njih sigurno 50 u crnim majicama i s palicama kako kreću negde. U jednom trenutku su počeli da urliču i napravili juriš – javila je jedna čitateljka 24sata.

Kliknite na link👇👇👇

https://www.instagram.com/p/CSIQrRdDT4Z/?utm_medium=copy_link

– Trčali su, bacali baklje jedni na druge, policija je pokušala da ih opkoli, ali bezuspešno, uopšte se na njih nisu obazirali. Lomili su sve pred sobom, izleteli na Aveniju Dubrava i tamo nastavili da se tuku – dodao je jedan očevidac.

Izvor: 24sata.hr

Вордпрес › Грешка

Постоји критична грешка на вашем веб месту.

Сазнајте више о отклањању грешака Вордпресу.