Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić bio je danas u poseti kompaniji Galeb. Nakon posete izjavio je sledeće:

Obišao sam danas kompaniju ,,Galeb”, najvećeg proizvođača fiskalnih uređaja, GPS sistema, metalne i plastične ambalaže i prodaje električnih aparata i opreme za industriju. Impresioniran sam svim onim što sam video. Raduje me činjenica da su vlasnici ove kompanije sposobni i uspešni ljudi, koji su stvorili velike proizvodne kapacitete, gde danas radi više od 430 radnika. To je osnov za njihovo uspešno poslovanje koje traje 45 godina. Ovu kompaniju, pre svega odlikuje ljudski faktor, jer ljudi ovde rade više od 30 godina. Ovo je dovoljan pokazatelj da kompanija daje ono što je najbitnije, a to je sigurnost i poslovnu stabilnost. Svoje proizvode izvozi u 26 zemalja, a snabdeva i domaće tržište. Zbog toga ću vlasnika Radoslava Veselinovića predložiti za predsednika Privrednog saveta Grada Šapca. Smatram da svojim dugogodišnjim radnim iskustvom, vlasničkim i upravljačkim, može da doprinese viziji razvoja grada u privrednom smislu, kada Šabac dostigne ono o čemu svi težimo, a to je da bude grad budućnosti.

Nas interes je da imamo što više ovakvih i sličnih kompanija, koje će našim sugrađanima omogućiti stabilnost u poslovanju, dobre plate i sigurnu budućnost. Imamo jasnu viziju budućeg razvoja Grada Šapca.

Обишао сам данас компанију ,,Галеб”, највећег произвођача фискалних уређаја, ГПС система, металне и пластичне амбалаже и…

Posted by Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić on Thursday, April 8, 2021

Autor: Redakcija MZR

Foto: Printscreen/Facebook

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име