Danas je Gradski odbor SNS Šabac izašao sa saopštenjem koje prenosimo u celosti:
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu sa zadovoljstvom konstatuje da je od 22. oktobra 2020. godine, naš grad na putu bolje i sigurnije budućnosti. Tokom predizborne kampanje našim sugrađanima obećavali smo samo ono za šta smo bili sigurni da ćemo tokom mandata ispuniti.

Jedno od predizbornih obećanja bila su i nova radna mesta u novim fabrikama. Kako je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kineska kompanija „Mint“ zainteresovana je da otvori proizvodni pogon u našem gradu. Osim za Šapčane, ova investicija značajna je i za čitav okrug. Ovo će nakon japanske kompanije „Jazaki“ koja je takođe u Šabac došla uz pomoć države i zaposlila preko 3.000 ljudi, značajno pokrenuti privredu našeg grada.

Građani Srbije znaju da je politika Srpske napredne stranke okrenuta ka razvoju ekonomije kao jedinom izvoru sigurne budućnosti. Od 2012. godine, brojni inostrani investitori našu državu su odabrali kao sigurnu za poslovanje, a na hiljade naših građana dobilo je zaposlenje.

Najzad je došao red i na Šabac da krene putem razvoja. Naš grad po broju stanovnika jedan je od najvećih, a nekada je važio za predvodnika industrijskog razvoja. Cilj Srpske napredne stranke je da se Šabac vrati u sam vrh, na mesto koje mu pripada.

Izvor: GO SNS Šabac

Foto: Printscreen/Youtube

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име