U organizaciji „Voćnog kluba“, na platou ispred robne kuće u Brčkom, juče i danas je održana dvodnevna manifestacija pod nazivom „Ženski bazar“, odnosno mini sajam na kome su izloženi proizvodi žena domaćica i preduzetnica.

Na štandovima sajma mogla se videti lepeza proizvoda od ručnih radova, zimnice, meda, rakije i cveća odnosno svega onoga što žene mogu napraviti u domaćoj radinosti.

„Široka je lepeza onoga što ženska ruka može da napravi, ali žene nemaju mogućnosti da svoje proizvode plasiraju i ovo je odlična ideja za promociju žena“, istakla je Kalanj.

Pored ručnih radova i proizvoda žena iz Brčkog, svi oni koji posetili ovu manifestaciju mogli su naći i proizvode žena iz nekih od gradova u BiH, Srbiji i Hrvatskoj. Izložbeno-prodajnu manifestaciju „Ženski bazar“ obišla je i ujedno otvorila Slobodanka Ćurčić, poslanik u Skupštini distrikta koja je ovom prilikom istakla potrebu da se organizatoru ove manifestacije dodeli jedan poslovni prostor u vlasništvu Distrikta koji bi „Voćnom klubu„ omogućio lakši rad i realizaciju brojnih projekata koji oni u ovom gradu organizuju.

Svoje mesto na ovom sajmu imala je i naša „Gačića magaza“ najreprezentativnije poljoprivredno gazdinstvo u Mačvi. Naime, Gačići su isključivo svojim trudom i radom, te kvalitetom svojih proizvoda postali veoma prepoznatljiv brend na tržištu domaćih proizvoda.

Autor: Redakcija MZR

Foto: Miljana Đurđević

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име