Jedan od najboljih fudbalera Mačve iz Bogatića u posljednjih dvadeset godina svakako je Dušan Martinović – Duci, član čuvene omladinske škole Mačve koja je bila među najuspešnijim u Srbiji.

Njegova profesionalna karijera prerano je prekinuta zbog povreda koje su Dušana pratile tokom karijere. Međutim i pored svih problema koje je imao sa zdravljem, Dušan je imao još veće srce, pa je tako rovit prihvatio da pomogne svom klubu, odakle je i ponikao – Mačvi.

U svakoj utakmici ostavljao je srce na terenu i uvek bio jedan od najboljih, ako nije najbolji.

I sve to je super za naš klub da za vikend nije došlo do sukoba između trenera Igora Đurkovića i kapitena Martinovića. Razlog sukoba je što je Đurković izvređao lekara FK Mačva, dr Lazara Martinovića inače Dušanovog rođenog brata. Nakon odigrane utakmice Dušan više nije želeo da trenira niti da igra. Ostali saigrači stali su na njegovu stranu, u odbranu dr Lazara.

Dr Lazar Martinović doživeo uvrede od trenera Đurkovića, bez razloga ( ko dr Lazara poznaje jasno je da nije sklon svađama )

Zakazana je hitna sednica rukovodstva FK Mačva.

Klubom duže od deset godina rukovode ljudi koji nisu iz Bogatića, neki od njih nikad nisu bili u sportu, a ekonomu se ne plaćaju obaveze po osnovu penzionog i socijalnog osiguranja, još od vladavine SPS.

Autor : Redakcija MZR

Foto: Žika Šumenko

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име