Legendarni Zvezdin kapiten Stevan Dika Stojanović sešće, kako MZR ekskluzivno saznaje, u fotelju direktora A reprezentacije Srbije!

Dakle, više nema nikakvih dilema koju će funkciju da obavlja Stojanović u FSS (najčešće se pominjala uloga sportskog direktora), sve strane su saglasne, ugovor je na stolu, sledi potpisivanje.

Podsetimo, još od dana kada je Dragan Piksi Stojković pomenut kao kandidat za novog glavnokomandujućeg na klupi nacionalne selekcije, odmah je i Dika Stojanović doveden u vezu sa FS Srbije, što je valjda i razumljivo. Sasvim očekivano, s obzirom na dugodišnje, iskreno prijateljstvo, zajedničko drugovanje na terenu, kasnije i uspešnu saradnju dvojice Zvezdinih velikana u funkcionerskim vodama (Piksi predsednik, Dika – sportski direktor crveno-belih, dve uzastopne duple krune na stadionu ‘Rajko Mitić’).

Vreme je teklo, Piksi je izabran (može i ovako: prihvatio je selektorsku palicu), priča je postajala sve jača, čvršća, da bi dobila i epilog kakvom su se mnogi nadali, iščekujući samo kakvo će da bude Stojanovićevo zvanje u FSS, za šta će konkretno da bude zadužen. Posle svega, senorskla selekcija je, ponovićemo, Stojanovićev delokrug, dok će Nikola Lazetić voditi brigu o mladim srpskim snagama. Razjašnjeno.

Ovakav rasplet automatski servira i informaciju da se ukida funkcija sportskog direktora FS Srbije, koju je u prethodnom periodu vršio Vladimir Matijašević.

Autor: Redakcija MZR

Вордпрес › Грешка

Постоји критична грешка на вашем веб месту.

Сазнајте више о отклањању грешака Вордпресу.