Izvor:Beta/RTS
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da „što se tiče uloge“ nekadašnje državne sekretarke u ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Dijane Hrkalović u ilegalnom prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, „to je završeno“ i da su svi dokazi predati tužilaštvu.

„Mi smo sve dokaze predali nadležnom tužilaštvu, tu je obrazložena i njena uloga kao i svih drugih pripadnika MUP koji su učestovali u ilegalnom prisluškivanju Vučića i članova njegove porodice“, rekao je Vulin, za Radio televiziju Srbije (RTS) na pitanje o istrazi protiv Hrkalović.

Kako je rekao, „zato što smo sve dokazali imate histeričke nastupe (potprednice Stranke slobode i pravde) Marinike Tepić i sličnih, koji pokušavaju da dokažu da toga nije bilo“.

On je rekao i da iz MUP nije procureo njen iskaz medijima, navodeći da „kopiju imaju MUP i onaj ko je dao izjavu“.

Prema rečima Vulina, snimak razgovora između nekadašnjeg potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića i Veljka Belivuka, koji se pojavio u medijima, je „autentičan“, iako Vuletić tvrdi da je montiran.

„Policija se ne bavi montiranjem. Naš je posao da dođemo do istine, a kad je za nekog bolna nije naš problem. Da li je montirano da su se viđali“, upitao je Vulin.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име