Home Sport Dejvis kup: Lajović izgubio od 279. na svetu, Novak spasava Srbiju

Dejvis kup: Lajović izgubio od 279. na svetu, Novak spasava Srbiju

0
Dejvis kup: Lajović izgubio od 279. na svetu, Novak spasava Srbiju

Teniska reprezentacija Srbije gubi sa 1:0 od selekcije Hrvatske u polufinalu Dejvis kupa, pošto je Dušan Lajović izgubio od Borne Goja 4:6, 6:3, 6:2. Drugi meč u Madridu odigraće Novak Đoković i Marin Čilić, uz prenos na Sport Klubu 1.

Dušan Lajović je nerealno na 33. poziciji ATP liste. Odigrati toliko melanholično, bez mašte, želje i volje za pobedom polufinale Dejvis kupa protiv igrača koji je 279 na svetu je više nego sramota. Lajović kroz istoriju za reprezentaciju Srbije nije učinio ništa. Da li ga neko forsira?

Neverovatno je da je i selektor Troicki odabrao baš Lajovića da igra prvi meč, a zna i sam da je Dušan u reprezentativnom dresu očajan. Mnogo bolje rešenje bio je Krajinović, ali, sada je kasno.

Možda bi se svi iz reprezentacije trebali izviniti prvom reketu sveta kpji izgara i u dresu sa državnim grbom, a realno mogao je da odmara na Havajima. Ne možemo očekivati da nas Novak stalno vadi iz „bunara“. Danas je nakon Lajovićevog poraza to ravno isplati Dinkićevih hiljadu evra građanima, jer ukoliko pobedi Čilića, igraće dubl sa Ćaćićem protiv najboljih na svetu Pavića i Mektića.

Autor: Redakcija MZR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here