Današnji dan može se nazvati najtužniji u Mačvi u ovoj godini. Nakon nestanka i drame u vezi devetogodišnjeg N.N. iz Badovinaca, danas nešto posle 17 časova iz Novog Sada stižu ponovo tužne vesti.

Naša sugrađanka Jelena Maletić preminula je u 27-oj godini života. Njoj se zdravstveno stanje pogoršalo sinoć, te je hospitalizovana u novosadskoj poliklinici. I pored svih napora lekara da joj stanje stabilizuju, Jelenino srce nije izdržalo.

Podsetićemo da je Jelena je u direktnom sudaru sa kamionom doživela tešku saobraćajnu nesreću 13. februara 2018. godine gde su joj lekari davali 0% šanse da preživi. Zadobila je teške povrede glave, edem mozga, hematome, povrede stomaka i prelom butne kosti.

Nakon niza hirurških zahvata i buđenja iz kome kreće njen veoma spor oporavak. Posle godinu dana od nesreće izgovara prve reči i počinje da jede bez stome. U toku ove dve godine, vreme je provodila po raznim rehabilitacionim centrima. Lečena je homeopatijom i kineskom medicinom, akupunkturom i akupresurom. Sve navedeno je dalo rezultate i Jelena je ove godine uspela da stane na svoje noge, međutim….

Anđeli neka je čuvaju!

🙏🙏🙏🙏

Autor: Redakcija MZR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име