Prema saznanjima do kojih je došla naša redakcija sprema se smena na čelu Opšteg udruženja preduzetnika opštine Bogatić.

Udruženje preduzetnika ne bi trebalo da bude politizovano, ali, kako stvari stoje politika je i ovde uplela prste. Vrh SNS Bogatić preko svojih posrednika želi da na čelo udruženja postavi svog člana.

Naš izvor tvrdi da nije sporno da na čelo udruženja dođe privrednik koji je član SNS, ali je „kvaran“ način na koji se to radi. Dugogodišnji članovi udruženja koji negoduju „preporuke“ lokalnih moćnika, pitaju se zašto neko od čelnika opštine nije došao i u oči im kazao da predsednik mora biti partijski čovek vladajuće stranke. Udruženje preduzetnika opštine Bogatić funkcioniše duže od deceniju.

Sinoć je trebala biti održana sednica upravnog odbora Udruženja, međutim nije bilo kvoruma da se ista održi, te su članovi koji su se okupili diskutovali o aktuelnoj situaciji. Većina je bila za tim da se Udruženje ne politizuje, već da služi svim privrednicima Mačve, bez obzira da li su članovi neke političke stranke ili ne.

Autor: Redakcija MZR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име