U Policijskoj stanici Bogatić danima su gužve na šalteru odeljenja za izdavanje ličnih dokumenata ( lične karte i pasoša ).

Našu redakciju kontaktirali su građani koji navode kako se u kancelariju ulazi preko reda. Neko uopšte ne čeka u redu, a neko čeka i duže od četiri sata – jada nam se naš sagovornik, koji želi ostati anoniman. Na kraju, kad sam došao na red, opet se oteglo, jer je službenica bila veoma spora – kaže on i dodaje da je za razliku od podnošenja obrazaca za ličnu kartu i čekanja od nekoliko sati, u istoj ustanovi za 10 minuta završio sve potrebno da bi dobio vozačku dozvolu. Ljubazni mladić bio je veoma profesionalan i brz, kao da sam došao u dve različite države – zaključuje naš sagovornik.

Da ubuduće ne bi dolazilo do negodovanja građana, možda načelnik PS Bogatić, kada su gužve može da reorganizuje zaposlene i da u pomoć radnicama Odeljenja za izdavanje ličnih dokumenata pritekne još neko od kolega. Što se tiče ulazaka preko reda, nekulturne građane samo novčana kazna izrečena zbog bahatog ponašanja u Javnim ustanovama može edukovati. Do tada rođaci, kumovi, političari, svi oni ulaze preko reda, kako u PS Bogatić, tako i u svim drugim Javnim službama naše opštine.

Autor: Redakcija MZR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име