Pre nešto više od dvadeset dana predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović obišao je gradilište u ulici Sveto polje, u Bogatiću, gde je privrednom društvu Stobex poveren posao rekonstrukcije trotoara. U pratnji predsednika opštine našao se i predsednik Skupštine gospodin Siniša Puzić, ali i Dragana Radovanović – Maca, odbornik u Skupštini opštine ( verovatno kao stručnjak u oblasti niskogradnje ).

Damnjanović, Puzić i Radovanović u obilasku gradilišta

Odmah nakon obilaska predsednik Damnjanović je izjavio sledeće:

-Ovo je deonica na kojoj je zaista nedostajao funkcionalni trotoar, a građani su se opravdano žalili i tražili da se evidentni problem reši. Blizina putnog pravca Sremska Mitrovica – Badovinci i izrazita frekventnost saobraćaja nas je navela na hitnu reakciju. Novoizgrađeni trotoar se prostire u ukupnoj dužini od 2.400 metara i nema nikakve sumnje da će umnogome podići bezbednost svih učesnika u saobraćaju, posebno pešaka i biciklista. Mi se kao opštinsko rukovodstvo trudimo da potrebe naših sugrađana realno sagledamo, a potom u skladu sa mogućnostima data obećanja i ispunimo i zbog toga mi je izuzetno drago da smo uspeli da realizujemo ovaj projekat.

Redakcija MZR na molbu mnogobrojnih stanovnika iz Svetog polja izašla je na teren i zabeležila neverovatan prizor.

Iz tek urađenog trotoara izbija trava i korov!

Građani su nam saopštili da su im radnici Stobex doo, za asfaltiranje od ivice trotoara do njihove ograde za npr. 10 dužnih metara širine 10cm – 20 cm tražili 150 evra.

Pogledajte realne cene asfaltiranja po m2👇

Nismo uspeli saznati ko je nadzorni organ na gradilištu, ali se nadamo da će rukovodstvo opštine Bogatić reagovati i da neće dozvoliti da ovakav fušeraj Stobex doo „upali“ nakon naše objave.

Ipak, poreski obveznici opštine Bogatić platili su sve pošteno izvođaču radova.

Autor: Redakcija MZR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име