Povodom završne faze radova na uređenju ulice Vojvode Stepe, danas se nakon što je obišao radove predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović obratio na svom zvaničnom fejsbuk profilu, a tekst prenosimo u celosti:

Sam centar Bogatića dobio je još jednu potpuno obnovljenu kapitalnu saobraćajnicu. Završne radove na uređenju ulice Vojvode Stepe u Bogatiću obišao je predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović sa saradnicima i tom prilikom u razgovoru sa izvođačima i prisutnim medijima izneo svoje impresije.


„U kakvom se stanju nalazio kolovoz u ulici Vojvode Stepe najslikovitije pokazuje drastična razlika koju danas svi zajedno možemo da vidimo. O značaju i vrednosti ove investicije za građane, privredu i čitavu našu lokalnu zajednicu suvišno je i trošiti reči. U ime građana opštine Bogatić i u svoje lično ime, zahvaljujem se Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Javnom preduzeću „Putevi Srbije“ što su nakon naših upućenih dopisa i direktnih razgovora koje smo inicirali i vodili prepoznali hitnu potrebu za ovim radovima i dali pozitivan odgovor na realizaciju čitavog ovog posla.
Izuzetno me raduje što je u toku ove godine na teritoriji opštine Bogatić ukupno rehabilitovano 13 kilometara državnih puteva, ali sam takođe svestan neprestane potrebe daljeg ulaganja u putnu infrastrukturu, kao i svih problema koji prate ovu tematiku (obezbeđivanje finansijskih sredstava, velika frekventnost i opterećenost saobraćaja, pojava pretovara teških kamiona i slično). Upravo iz tog razloga nastavićemo našu istrajnu borbu da našu putnu mrežu iz godine u godinu poboljšavamo i činimo je što kvalitetnijom i bezbednijom za sve učesnike u saobraćaju. Verujem da je pred nama još mnogo novih asfaltiranih kilometara, kako na državnim putnim pravcima koji prolaze kroz našu teritoriju, tako i na našim lokalnim putevima i ulicama“ zaključio je Damnjanović.

Autor: Redakcija MZR

Izvor: Opština Bogatić

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име