Da nas ništa više ne može iznenaditi, kada je politika u pitanju dokaz su najnovije informacije u vezi preletanja iz partije u partiju.

Bivši predsednik opštine Bogatić i prvi čovek opštinskog odbora SPS i Goran Makunčević bivši direktor Doma Zdravlja u Bogatiću od danas više nisu članovi SPS. Oni su dali neopozive ostavke na članstvo i funkcije u toj partiji.

Od danas oni su članovi SNS i odbornici te partije, a ukoliko obezbede dobre rezultatr na sledećim izborima obećane su im funkcije na republičkom nivou.

Beserovac će biti narodni poslanik u Skupštini Srbije, dok će Makunčević vršiti funkciju pomoćnika ministra zdravlja.

Milan Damnjanović je zadovoljan trenutnom situacijom na političkoj sceni Mačve i tvrdi da SNS nije bio nikad jači, što potvrđuje i broj mandata koje ova partija sada ima u lokalnoj Skupštini.

Da li će neku korist od svega imati narod Mačve, lično ne verujemo, jer u poslednjih 20 godina ko god je bio narodni poslanik iz Mačve , za svoj kraj nije uradio ništa.

Možda bi Beserovac i Makunčević zaista jedva čekali da dođu na neke funkcije, ali prvo treba da znaju da je danas 1. april, svetski dan šale.

Aprillili….

Autor: Redakcija MZR

Foto: Printscreen/OOSPS/facebook

Вордпрес › Грешка

Постоји критична грешка на вашем веб месту.

Сазнајте више о отклањању грешака Вордпресу.