Milan Đenadić, trener kajaka i proslavljeni sportista izabran je jednoglasno za predsednika Sportskog saveza grada Šapca na redovnoj Izbornoj skupštini.

Povodom izbora Đenadića oglasio se i gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić koji je kazao sledeće:

Gospodina Đenadića čeka ga odgovoran i veoma težak posao, jer je Sportski savez Šapca veoma važan za funkcionisanje sporta u našem gradu. On je dugogodišnji sportski radnik i nosilac najviših odličja na svetskim i evropskim prvenstvima, zbog toga mi je posebno drago što je izabran na ovo mesto. Siguran sam da će raditi na daljem jačanju šabačkog sporta, pre svega u delu omasovljenja i rada sa mladima. Za dobar rad sporta neophodna je komunikacija i razumevanje lokalne samouprave i Sportskog saveza, a u nama će svakako imati partnera. Grad Šabac je uvek tu gde postoji želja i rad. Naša vrata su svima otvorena, kako za savetovanje i rešavanje problema, tako i za nove ideje svih predstavnika sportskih saveza. Mislim da je ovim izborom stavljen jedan nov pečat na rad Saveta i jedan nov kvalitet u sportskom smislu.

Šabac je grad sporta, a sportski Savez grada Šapca u mnogome će doprineti da sport funkcioniše na maksimalno visokom nivou.

Autor: Redakcija MZR

Foto: sabac.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име