Nakon što je policija u selu Tešica pronašla spaljen automobil „pasat“ koji je pripadao nestaloj porodici Đokić, tela prekrivena granjem pronađena su u ataru sela Moravac i jake snage službi bezbednosti sada su u tom mestu. Porodica Đokić je kobne večeri bila u selu Moravac kod Goranove majke, a potom su krenuli ka svom stanu u Aleksincu. Šta se potom dogodilo i zašto je njihov automobil zapaljen u ataru sela Tešica, a tela su pronađena u ataru sela Moravac, za sada nije poznato i velika istraga je u toku!

Na mestu koje policija upravo pretražuje prema najnovijim informacijama je i bratanica nestalog Gorana Đokića.

Policija je blokirala prilaz mestu gde su u šipražju pronađena tela.

Selo Moravac
Selo Moravac

Tročlanoj porodici se inače svaki trag izgubio u noći između nedelje i ponedeljka kad je iz Moravca krenula ka svojoj kući u Aleksincu. Goran i Gordana Đokić i njihova ćerka Lidija krenuli su iz tog sela, gde inače živi njegova majka, u ponedeljak 00.20 sati.

Međutim, nisu išli uobičajenim putem jer nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Poslednji put ih je uočila kamera u selu Tešice koje je nekih osam kilometara od Moravca i to dva sata kasnije!

Policija je jutros u ataru sela Tešica, podsetimo, pronašla spaljen „pasat“ koji je pripadao Đokićima. Automobil je pronađen na nepristupačnom terenu na obali Morave do koga se dolazi zemljanim putem uz reku. Nedugo zatim policija je u ataru sela Moravac pronašla i tela prekrivena granjem.

Tela još nisu identifikovana jer policija čeka ekipu forenzičara da dođe na lice mesta i započne uviđaj kako se slučajno ne bi narušio ili uništio neki trag.

Nestanak porodice prijavila je jedna rođaka u utorak kad je primetila da već dva dana nisu otvorili svoju menjačnicu. Lična dokumenta tročlane porodice stala su u stanu u kom su živeli u Aleksincu.

Goran pozajmljivao novac na kamatu?

Beogradski mediji navode nezvanična saznanja da je Goran Đokić, koji je inače držao menjačnicu u Aleksincu, pozajmljivao novac na kamatu i da je jednoj osobi pozjamio 15.000 evra. Za sada nema nikakve potvrde da je to na neki način pozveno sa njihovim nestankom.

Autor: B.J.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име