Maloumnici sa Đilasovog portala „Direktno“ haluciniraju, spinuju i podmeću laži o nekakvoj svađi između divnog Vladimira Đukanovića i mene. Toliko su očajni i histerični. Očajni su zbog uspešne borbe vlasti protiv mafije, očajni su zbog uspeha u borbi protiv epidemije, očajni su zbog toga što smo šampioni vakcinacije, očajni su zbog toga što Srbija u ovoj pošasti ima najmanji pad BDP u Evropi, očajni su zbog spomenika Stefanu Nemanji – napisao je poslanik SNS-a Nebojša Bakarec pokušavajući da se „opere“ i da najgnusnije izvređa naše urednike i novinare i portal, iako je dovoljno samo da još jednom pogleda šta je izjavio on, a šta Đukanovića, pa će mu se, valjda, „samo kazati“ ko je u pravu.

Njegovo obraćanje, naravno preko „Informera“, u duhu SNS rečnika našem portalu prenosimo u celosti:

„Neinteligentnim maloumnicima iz Đilasovog nužnika „Direktno“ priviđaju se fatamorgane o tome da su stavovi Vlade Đukanovića i mene o borbi protiv mafije i klana Belivuk nesaglasni, tj. suprotstavljeni. Objasniću niščima duhom. Oba stava, i Đukin i moj su istiniti i dopunjavaju se. Ja sam pre šest dana, u utorak 9.2.2021. postavio poslaničko pitanje o političkoj pozadini pripreme atentata na predsednika Vučića, i izneo sam argumente u prilog tome ko je sve stvarao političku atmosferu pogodnu za pripremu atentata, ko je političko krilo mafije, ko su mogući inspiratori i podstrekači pripreme atentata. Da ponovim, to su oni koji već tri godine optužuju Vučića za fašizam, to su oni koji dehumanizuju Vučićevu porodicu, koji godinama prizivaju nasilnu promenu vlasti, u krvi, na ulici, oni koji zagovaraju vešanje Vučića i Ane Brnabić i silovanja žena iz vlasti.

Dva dana pre hapšenja mafijaškog klana Belivuk, baš je tajkun Đilas, kao slučajno, lansirao tezu da je Vučić uveo neofašizam u Srbiju! I kao pod uticajem psihoaktivnih supstanci Đilas je maloumno optužio 30 država – EU, severne Amerike i Kinu, da 9 god podržavaju neofašizam u Srbiji, čime ih je bezumno optužio da su i one neofašističke. Kao što se vidi ja sam govorio o pripremi atentata na predsednika Republike, i nisam negirao da je mafijaški klan Belivuk imao podršku pojedinih pomagača u strukturama države i vladajućih stranaka. O tome već deset dana neskriveno govore državni predstavnici, koji su i pohapsili mafiju! O tome da je mafijaški klan Belivuk imao pojedine pomagače u strukturama države i stranaka, rekoh o tome govori vrh države, policije, ceo SNS, svi mediji – to nije tajna. I nema ničega spornog u pismu Vladimira Đukanovića.

Ono je samo prirodni nastavak onoga o čemu sam i ja govorio. Da objasnim maloumnicima iz „Direktno“. Pored pomagača iz bivšeg režima i stranaka koje ga predstavljaju, mafijaški klan Belivuk ima pomagače, pojedince iz vladajućih stranaka i pojedince iz policijsko pravosudnih struktura. I nema zaštićenih pojedinaca pomagača u strukturama države i stranaka, ali neće biti zaštićeni ni oni sa druge strane, oni iz bivšeg režima, koji već deset dana osporavaju borbu države protiv mafijaškog klana Belivuk, napadajući državu, čime se direktno stavljaju na stranu te mafije. Normalno, pa oni već tri godine pripremaju teren mafiji, kao njeno političko krilo. A sada se političko krilo mafije, iz bivšeg režima, usralo u čiste gaće, kada su videli kako je uspešna borba protiv mafije. Videli su da će i oni doći na red.

Nego da pitam Đilasovo uredništvo toaletoida „Direktno“, da li ste vi deo medijske infrastrukture mafije? Da li ste imali veze sa mafijaškim klanom Belivuk? Zbog čega napadate državu, ako ne zbog toga što branite mafijaški klano Belivuk? Da li ste sedeli po buvarama i štekovima, sa pravnim zastupnicima klana Belivuk? Koliko puta ste se u Crnoj Gori sastajali sa „uglednim“ predstavnicima mafije? Koliko sredstava se dobili od mafije, da je branite? Da li ste znali da je pripreman atentat na predsednika? Od kada postoji vaš, a Đilasov portal, vi pripremate teren.

Sve se zna! Ne brinite! Znam da Vas je suludo pitati, ali Vas pitam zbog čega nikada niste pisali o vezama Đilasa i Marinike Tepić Čobanu Živku, sa kriminalcima Vladom Japancem, Novakom Filipovićem, Milutinom Bakićem i Milanom Dabovićem? Parafraziraću velikog pesnika Vladislava Petkovića Disa, koji baš kao da je o Vama pisao u kultnoj pesmi „Naši dani“: „Pokrali ste sve hramove i ćivote, ismejali sve vrline i poštenje, ponizili sve grobove i živote, uprljali i opelo i krštenje, pokrali ste sve hramove i ćivote – zaključio je Bakarec, koji je do juče pričao sve najgore o predsedniku stranke kojoj sada pripada Aleksandru Vučiću, da bi se nakon preletanja u SNS „prešaltao“ na ovakva obraćanja.

Izvor: Informer

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име