Krađa automobila nije nova vest za građane Srbije, ali krađa automobila pokojnika, dok se od njega opraštaju rodbina, komšije i prijatelji i sede kraj odra je prvi slučaj krađe u ovim okolnostima, barem u Mačvi.

Sve se odigralo u četvrtak uveče, u Badovincima, kada je dvadesetpetogodišnji A.G. iz Badovinaca ispred dvorišta pokojnika T.V. za vreme dok su najmiliji izjavljivali saučešće ušao u automobil marke Ford Ka, upalio automobil u kojem su bili ključevi bravici i odvezao se njime. Nakon nekoliko časova A.G. se zakucao u drvenu banderu u Dublju. Ubrzo su stigli policija i vozilo hitne pomoći. Nakon ukazane pomoći A.G. je priveden i saslušan od strane nadležnog tužioca..

Automobil koji je ukrao A.G.

Par sati pre nego što je ukrao automobil, A.G. je polupao izlog restorana u centru sela, a sve su zabeležile sigurnosne kamere.

A.G. je od ranije poznat policiji, a često upada u probleme sa zakonom. Svojevremeno je ukrao vozilo Doma zdravlja, ali, je policija brzo odregaovala, pa do štete nije došlo. Pre tri godine A.G. je uz pretnju nožem napao uglednog mačvanskog doktora Radoslava Rada Milutinovića tražeći novac.

Prema rečima našeg sagovornika A.G. „tipuje“ kuće starijih lica, u koje ulazi kako bi iznudio novac. Meštani strahuju za svoju bezbednost.

Naš sagovornik dodaje da je A.G. sinoć viđen u Badovincima sa ocem i komšijom u automobilu Opel Astra, što znači da je već na slobodi.

Autor: Redakcija MZR

Foto: Žika Šumenko

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име