Ulice Andrije Glišića i Cerska u Jevremovcu, dužine 2,1 kilometar, asfaltiraju se ovih dana. Ukupna vrednost radova je 18,5 miliona dinara. Veliki broj meštana Jevremovca živi u ove dve ulice, koje izlaze na put ka Krupnju i ove deonice imaju veliki značaj za njih.

-Dugo godina živim u ovoj ulici i isto toliko je ona u veoma lošem stanju. Zahvaljujem se Gradskoj uprvi koja je smogla snage za ovu veliku investiciju i da pomognu građanima koji žive u ovoj ulici. Naš život će se na ovaj način popraviti i biće kvalitetniji, a prevoz lakši, rekao je Milan Grujić, stanovnik ulice Andrije Glišića.

Predsednik Saveta Mesne zajednice Jevremovac Dejan Adamović je istakao da su meštani zadovoljni.

-Ovaj put izlazi na centar sela i na put Šabac – Krupanj, a na drugu stranu ide ka njivama. Ostaje još 700 metara za koje takođe imamo obećanje da će biti rešeni. Ovde, u ovoj ulici živi oko 1.000 meštana, rekao je Dejan Adamović.

Radove je danas posetio gradonačelnik Aleksandar Pajić sa saradnicima. Tom prilikom meštani su mu izneli i svoje druge probleme i ideje na koji način još može da se poboljša njihov život.

-Sve što obeća predsednik Republike Aleksandar Vučić i Vlada Republike Srbije će biti realizovano. Ovo je jedno od obećanja. Pored ovoga biće urađeno i 2,4 kilometra puta Jevremovac – Maovi,a takođe i put do groblja u dužini od 200 metara. Sve što smo obećali – da ćemo sarađivati sa svojom državom, građani na licu mesta vide benefite od svega toga. Bitno je da za svoje sugrađane i generacije koje dolaze da obezbedimo još bolje uslove za život i ostavimo grad Šabac mnogo uredniji, čistiji i infrastrukturno mnogo opremljeniji nego što je to bio kada smo došli na vlast. To je suština vlasti. Trudili smo se i ovde da čujemo probleme građana i trudićemo se da im izađemo u susret, rekao je gradonačelnik Pajić.

Autor: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име