Izvor: Glas Podrinja

Izuzetna je čast i zadovoljstvo biti na čelu organizacije koja je osnovana pre tačno četvrtinu veka i koja, čuva, neguje i promoviše sve ono po čemu je Šabac nadaleko čuven, a čiju srž čine ljudi kojima je grad u srcu. U godini jubileja sumiramo utiske i trudimo se da dobrom organizacijom i kvalitetnim sadržajima unapredimo turističku ponudu i sačuvamo sve ono što je do sada urađeno- istakla je v.d. direkorka Turističke ogranizacija grada Šapca Nađa Gligorić na današnjoj konferenciji za medije povodom 25 godina postojanja i rada ove institucije.

Samostalni stručni saradnik u turizmu i jedan od najstarijih zaposlenih u Turističkoj organizaciji grada Šapca, Živorad Opanković ističe da je uz ovu ustanovu od njenog osnivanja, te da je na dan jubileja posebno ponosan na svoju matičnu kuću.

-Želim da TOŠ još dugo godina traje i radi na unapređenju, promociji turističke ponude grada i svih vrednosti Šapca. Protekle godine su bile lepe, ne uvek lake, ali za one koji vole svoj posao i firmu u kojoj rade, svakako je na ponos. Trudiću se da svojim iskustvom pomognem maladim kolegama koje dolaze sa novom energijom, idejama. Očekujem da ćemo biti dobar tim – naglasio je Opanković.

25 година – Туристичка организација града Шапца

Ако бисмо се просторно дефинисали у граду Шапцу, био би то најлакши пут представити себе другима. Овог пута то не желимо. Временска дистанца од 25 година и дуга историја у кратким цртама урадиће то за Вас. Затопочињемо своју кратку историју садашњости.⁣.⁣.⁣.⁣.⁣.⁣#turizamsrbijam #instagramsrbija #turizamsrbija👈 #serbia #srbijakojuvolim #tranzitniturizam #srbija_u_nasim_ocima #sabac #turizamsabac #srbijanadlanu #srbija #srbijadanas #srbijazamlade #turizamsrbija #srbijauslikama #srbijainstagram #srbija_u_slikama #turistickaorganizacijasrbije #rekasava #sabackatvrdjavathe #turistickaorganizacijasabac #planinacer #malipariz #misar #srbija #igsrbija #srbijaturizam #seoskiturizamsrbija #macvasrbija #sabackeprvine

Posted by Туристичка организација града Шапца on Thursday, March 11, 2021

Moram da istaknem da je velika čast biti deo jubileja TOŠ-a. Grad i Turistička su dugi niz godina dobri, uspešni partneri u stvaranju i stalnom poboljšavanju turističke ponude Šapca. Pandemija je poremetila mnoge planove, ali sa druge strane je uticala da pronađemo nova rešenja, ideje kroz nove tehnologije. Nastavićemo i u narednom periodu da stvaramo dobar ambijent za život u gradu, a samim tim i održimo prepoznatljivost Šapca, što je oduvek bila misija Turističke organizacije – rekao je dr Jovan Ćirić, član Gradskog veća zadužen za turizam.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име