Home Uncategorized Nastavlja se uređenje putne infrastrukture u šabačkoj opštini

Nastavlja se uređenje putne infrastrukture u šabačkoj opštini

0
Nastavlja se uređenje putne infrastrukture u šabačkoj opštini

Grad Šabac nastavlja radove na uređenju putne infrastrukture na celoj teritoriji opštine. Danas su završeni radovi na presvlačenju novim slojem asfalta u Ulici Dobrosava Živanovića Trndže u Pocerskom Pričinoviću u dužini od 250 metara.

Reč je o ulici koju je prethodna vlast asfaltirala pre 17 meseci, kroz politiku ,,dva na dinar”, a čiji asfalt je zbog loših radova brzo propao, zbog čega je bila neophodna ova rekonstrukcija. Sa dolaskom nove vlasti to je sada mnogo drugačije. Mi nećemo uzimati sredstva od naših sugrađana. Novca ima dovoljno u budžetu, samo treba malo strpljenja da bi svi poslovi bili završeni – istakao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić pri obilasku radova.

Meštani ove ulice koja broji 25 kuća više puta su nam se obraćali za pomoć i mi smo im izašli u susret. Za njeno uređenje izdvojeno je 1,5 miliona dinara. Nastavićemo da osluškujemo potrebe građana i da radimo prema prioritetima mesnih zajednica. Ove godine opredelili smo 230 miliona dinara za njihove projekte, a ovo je samo deo aktivnosti od onoga što imamo u planu da uradimo – dodao je on.

Gradonačelnik Pajić sa saradnicima i meštanima Pocerskog Pričinovića

Završena je i rekonstrukcija Gospodar Jevremove ulice u Gornjoj Vranjskoj, u dužini 45 metara, plus propusti, a za ovu namenu izdvojeno je 500.000 dinara. Takođe su završeni radovi u MZ Duvanište, gde je urađeno dva kilometra nekategorisanih puteva. Vrednost izvedenih radova je 300.000 dinara. Pri kraju su i radovi na šljunčenju atarskih puteva u Slepčeviću, u dužini četiri kilometra, čiji radovi koštaju 900.000 dinara – zaključuje dr Pajić.

Izvođač radova za asfaltiranje je preduzeće ,,Jugokop-Podrinje”, a za šljunčenje ,,Transver MB” sa Mišara.

Autor: Redakcija MZR

Foto: Grad Šabac

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here