Megdan pod vedrim nebom, deveti po redu, biće održan u Šapcu. Datum će biti potvrđen početkom juna, ali zato je u subotu objavljena velika vest i potvrđen je dolazak jednog od najpoznatijih UFC boraca.

Jedno od najvećih borilačkih vremena Antonio Silva Bigfut stiže na Megdan! Nosilac crnog pojasa u šotokan karateu, džudou i brazilskoj džiu-džici stiže u Srbiju!

Mnogi su mislili da je to nemoguća misija, ali borac iz top 10 na svetu predstaviće se ljubiteljima borilačkih sportova u Šapcu.

Bigfut je jedan od retkih koji u svojoj karijeri može da se pohvali pobedama protiv Rusa Fedora Jemalijenka, ali i asova poput Alistera Overema, Andreja Arlovskog…

Borba Bigfuta na Megdanu biće druga glavna borba večeri, a ime njegovog rivala, borca iz KSW organizacije, saznaćemo uskoro.

„Antonio Bigfut Silva će doći na Megdan pored reke Save. Šabac je zaslužio, kao grad sporta i kulture, da jedno ovako veliko ime zabode zastavu na Ceru. Biće ovo jedan sasvim drugačiji Megdan, bolji, ne samo zato što na njega dolazi svetsko ime već zato što pripremamo još nešto što ćete poželeti za tradiciju“, poručio je Aleksa Balašević.

„Mnogi nam nisu verovali da ćemo uvesti Silvu u naš ring, kao što ni mi sebi nismo verovali iskreno. Očigledno su prenosi Megdana zanimljivi i Brazilu, pogotovo kad se Silva bori. Rekao sam da ćemo na narednim Megdanima dovesti neku svetsku muzičku zvezdu kao što su Eros ili Sajrus… Ništa nije nemoguće očito kada je bajkoviti Megdan u pitanju“, dodao je Balašević.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име