Home O nama

O nama

Sa razvojem informacionih tehnologija povećavali su se prohtevi i potrebe kompanija, čiji su vlasnici želeli što kvalitetniju softversku podršku, po mogućstvu veoma brzu. Uvek smo išli u korak sa vremenom i uspevali odgovoriti na zahteve naših kupaca i bolje nego što su oni očekivali. Danas, zahvaljujući profesionalnom pristupu našeg tima delujemo na više frontova širom sveta.

U oblasti IT-a bavimo se izradom web sajtova, programiranjem, softverskom podrškom, 3D modelovanjem, izradom 3D animacije, izradom AR i VR aplikacija, 360° tura, izradom korporativnih filmova, video spotova, reklama, itd.

Takođe, bavimo se poslovnim konsaltingom, organizacijom muzičkih koncerata
( produkcijom i menadžerstvom ) širom sveta.

Ljubav prema novinarstvu podstakla nas je da 2016. godine pokrenemo fejsbuk stranicu Mačva Zdravog Razuma, koja se u početku bavila informisanjem građana vestima na lokalnom nivou. U kratkom roku stičemo veliku popularnost publike, zahvaljujući našim lucidnim urednicima, ali i nezavisnom i realnom informisanju. U julu 2019. godine startuje naš prvi web sajt, koji je prema statistici oborio sve rekorde gledanosti i postao najposećeniji web portal Zapadne Srbije. U februaru 2021. pokrenuli smo nov i moderniji portal, sa namerom da što kvalitetnije i brže informišemo građane.